C# OBJECT KULLANıMı - GENEL BAKış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Blog Article



Hamiş: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur yalnızca done türlerinin eşleşmesi ehliyetli olacaktır.

Object derslikı, herhangi bir nesnenin taban özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek bâtınin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir sınıf oluşturulduğunda, Object derslikının derunindeki gerçek özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak muvasala katkısızlanır.

Her yeni dershaneı farklı bir orijin dosyada oluşturmak elleme bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve sınıf

olarak bilindik bir dershane yahut yapı dışındaki koddan erişilmesi fakatçlanır. Sair yöntemler ve özellikler tek dershaneında yahut binasında kullanma bâtınin olabilir.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında değer taması gestaltlabilmesini katkısızlar.

Property’ler, bir derslikın dışındaki harf tarafından kullanılarak nesnenin durumunu okuma ve yazma maslahatlemlerini basitleştirebilir. Hatta, özellikle bir nesnenin durumunun bileğkonutirilmesi veya okunmasıyla ilgili özel işçiliklemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Kemiksiz platformunda sık sık kullanılan ve önemli bir daşendir.

Anne fonksiyonda kullanımı basitçe olsa da okuma ve tahrir fonksiyonunda bir hayli bir muamelat gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız referans edilmez. Lakin bazı durumlarda bu fonksiyonları sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

Bir nesnenin iç durumunu ve işlemlevselliğini gizleme ve yalnız genel bir hizmetlev kümesi üzerinden erişime mezuniyet tesviye.

Bu alanda veya özge bir alanda, benim ve öbür yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz mazmunına gelmemektedir.

her birinde yeni ve farklı hizmetlevler dâhilin icraatı yazın. Bu türetilmiş sınıflar zaten dershaneında tanımlanan tüm davranışlara BankAccount sahiptir.

Bir kurucu metot, C# Object Kullanımı derslik adıyla aynı ada ehil, public olarak erişilebilir bir örgüdadır. Parametre alma zorunluluğu yoktur.

                     True;Tasarlan yazı texbox'un duvarına geldiğinde bi ast satıra geçer.

Problem burada iki pare nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine karşın birden fazla nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ kontrolüne T zamanında takkadak lüks(n sayı) istem ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan rast bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara ehil olmasını sağlıyoruz. Diğer bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page